Terug naar aangesloten leden

Druiven Vanderkelen

Dit bewust kleinschalig familiebedrijf is de derde generatie die voornaamlijk tafeldruiven teelt, met als nateelt groenten (spinazie en veldsla). De druiven worden manueel en op een natuurlijke en geintregeerde manier gekweekt in de 15 oudere types van serren. De druiven worden rechtstreeks uit de ser geknipt en aan de klanten verkocht. Klantvriendelijkheid is prioriteit.


 
Wij beschikken tevens over het europees label beschermde oorsprongs benaming (BOB). Dit wordt enkel toegekend aan exclusieve producten met specifieke kwaliteiten eigen aan de regio en de lokale kennis. Met fierheid hebben Luppens Filip, Meyhi Hans en mezelf met de steun van VLAM en de burgemeesters van de druivenstreek dit label aangevraagd en bekomen.

 

 

Wij zijn alle dagen geopend  van ongeveer half augustus tot midden of eind oktober.
De soorten zijn vooral  Royal  en Leopold III (blauwe) en Baidor (witte) druiven.
Voedselveiligheid certificaat autocontrolesysteem sectorgids

 

Openingsuren:

weekdagen: 13.00u - 19.00u

zaterdag: 8.00u - 12.00u, 13.00u - 17.00u

zondag: 8.00u - 12.00u, 13.00u - 16.00u

 


Grotere kaart weergeven

Adres :

Vanderkelen Ronald
Groeneweg 62,
3090 overijse

 

Contact :

gsm: 0471 84 45 96

ronald.vanderkelen@telenet.be